Din order

Karriär

Karriär

Bli en del av ReTherm Kruge

Lediga tjänster hos ReTherm Kruge

Just nu finns det 2st lediga tjänster hos ReTherm Kruge. Läs mer om tjänsterna nedan.

2019-11-08

Innesäljare

 
ReTherm Kruge AB erbjuder rörsystem till tappvatten, kyla, värme och sprinkler. Vi arbetar med kända europeiska varumärken och kombinerat med egen prefabproduktion erbjuds svetsfria, hållbara och tidseffektiva rörsystem. Här erbjuds du att bli en del av ett kund- och tillväxtorienterat team med höga ambitioner. Företaget omsätter ca 80 MSEK i Sverige och ingår i Kruge Piping System Group med verksamhet i Norge och Sverige.  Företaget har ca 25 medarbetare i Sverige och ägs av Ernströmgruppen. 
 
I rollen som innesäljare blir du en del av en starkt tillväxtorienterad organisation. Du blir spindel i nätet mellan säljaren och kunden och erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i ett växande företag med korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till kunder och leverantörer.
 
Arbetsuppgifter
Arbetet består av att på ett trevligt sätt ta hand om kunder via telefon och mail, besvara olika frågor och lösa deras problem på bästa sätt. 
 
Som innesäljare kommer dina dagliga arbetsuppgifter innefatta:
Mottagning och registrering av order i affärssystem
Ta emot förfrågningar och skapa offerter och övriga underlag till kund
Leveransbevakning på inneliggande order
Uppdatera och underhålla kunddata och aktivt arbeta med CRM system
Enklare teknisk produktsupport
Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare i affärsprocessen
Du kommer att ha ett tätt samarbete med inköp, lager och prefab-avdelningen
Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera ”excellence” i servicegrad, och i utbyte ger vi dig ett spännande, intensivt och utmanande arbete.
 
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
 
Önskvärt om du tidigare har haft denna typ av operativa arbetsuppgifter
Kundorienterad, med känsla för mycket hög servicegrad
Branscherfarenhet är meriterande 
Engelska i tal och skrift
God datorvana
Meriterande om du arbetat i Pyramid och Superoffice
 
Vi söker dig som är noggrann och duktig på att organisera, planera och strukturera. Du tar ansvar och egna initiativ med hög serviceinriktning och fungerar väl såväl i ett team som under eget ansvar.
 
Är du intresserad av jobbet?
 
Skicka CV och personligt brev till:
 
lisa.kjellberg [at] rethermkruge.se

 

2019-11-15

Produktchef Golvvärme & Fränkische alupex / PEX rörsystem

ReTherm Kruge AB erbjuder rörsystem till tappvatten, kyla, värme och sprinkler. Vi arbetar med kända europeiska varumärken och kombinerat med egen prefabproduktion erbjuds hållbara rörsystem. Du blir en del av ett kund- och tillväxtorienterat team med höga ambitioner. Företaget omsätter ca 90 MSEK i Sverige och ingår i Kruge Piping System Group med verksamhet i Norge och Sverige. Retherm Kruge har ca 25 medarbetare i Sverige. Huvudkontor och lager ligger i Västra Frölunda.
 
Arbetsuppgifter
Som produktchef blir du övergripande ansvarig för produktområdet golvvärme och Fränkische alupex / PEX rörsystem. Detta innebär att du blir spindeln i nätet mellan kund, säljare och leverantör. Du kommer ansvara för hela kunderbjudandet inklusive marknadsföringsaktiviteter.
 
Du kommer att delta i leverantörsförhandlingar och ansvara internt för bruttoprissättning, lagerstatus, tillgänglighet samt teknisk produktinformation.
 
Samarbetet med företagets säljorganisation är tätt och innebär sambesök med våra säljare på viktiga kundträffar och utveckling av segmentet mot vad kunderna vill ha i form av produkter och tjänster.
 
I rollen som produktchef ingår även att lämna prefabofferter och viss mängdning från ritningar. Du arbetar i ett Team ihop med andra produktchefer som tillsammans ger teknisk support.
Sammanfattningsvis hjälper du oss att utveckla vårt erbjudande och i utbyte ger vi dig ett spännande, intensivt och utmanande arbete.
 
Din profil
Vi söker dig med flera års branscherfarenhet inom VVS från installatörs-, grossist- eller leverantörsledet. Det är meriterande om du har eller har haft liknande roll tidigare.
 
Du talar och skriver både engelska och svenska flytande. En positiv inställning värderar vi högt.
 
Tjänsten ställer höga krav på social kompetens då du kommer att bygga och förvalta relationer såväl externt som internt. Du har en teknisk bakgrund och besitter ett gott affärsmanaskap.
Vi söker dig som är duktig på att analysera, planera och strukturera. Du tar ansvar och egna initiativ med hög serviceinriktning och fungerar väl såväl i ett team som under eget ansvar.
 
Ansökan och tillträde
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 
Har du några frågor om tjänsten, kan du ringa vår Tekniska chef Tomas Glaerum på 010-2200210
 
Vid intresse skicka CV till tomas.glaerum [at] rethermkruge.se
 
Välkommen med din ansökan!