Karriär

Karriär

Bli en del av ReTherm Kruge

Lediga tjänster hos ReTherm Kruge

Just nu finns det 1st ledig tjänst hos ReTherm Kruge. Håll gärna utkik här och på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad.

 
Om ReTherm Kruge
 
ReTherm Kruge hjälper installatörer, konsulter, byggherrar och fastighetsägare över hela Sverige att skapa bättre inneklimat med hållbara rörsystem. Vi erbjuder kvalitetsprodukter som gör inneklimat bättre och effektivare och bidrar till hållbart byggande på riktigt. 
Företaget omsätter ca 90 MSEK i Sverige och ingår i Kruge Piping System Group med verksamhet i Norge och Sverige. 
Retherm Kruge har ca 25 medarbetare i Sverige är en del av Ernströmgruppen, ett privatägt och nordiskt industriellt konglomerat. Huvudkontor, prefab och lager ligger i Västra Frölunda.
 
Arbetsuppgifter
 
Som produktchef blir du övergripande ansvarig för produktområdet Upphängning / Infästning. Detta innebär att du blir spindeln i nätet mellan kund, säljare och leverantör. Du kommer ansvara för hela kunderbjudandet inklusive marknadsföringsaktiviteter.
Du kommer att delta i leverantörsförhandlingar och ansvara internt för bruttoprissättning, lagerstatus, tillgänglighet samt teknisk produktinformation. 
Samarbetet med företagets säljorganisation är tätt och innebär sambesök med våra säljare på viktiga kundträffar och utveckling av segmentet, till vad kunderna vill ha i form av produkter och tjänster.
I rollen som produktchef ingår även att lämna offerter på tekniska lösningar och viss mängdning från ritningar. Du arbetar i ett Team ihop med andra produktchefer som tillsammans ger teknisk support.
Sammanfattningsvis hjälper du oss att utveckla vårt erbjudande och i utbyte ger vi dig ett spännande, intensivt och utmanande arbete. Tjänstens placering är i Västra Frölunda i Göteborg.
 
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig med flera års branscherfarenhet inom VVS från installatörs-, grossist- eller leverantörsledet. Det är meriterande om du har eller har haft liknande roll tidigare. Du talar och skriver både engelska och svenska flytande. En positiv inställning värderar vi högt.
Tjänsten ställer höga krav på social kompetens då du kommer att bygga och förvalta relationer såväl externt som internt. Du har en teknisk bakgrund och besitter ett gott affärsmanaskap.
Vi söker dig som är duktig på att analysera, planera och strukturera. Du tar ansvar och egna initiativ med hög serviceinriktning och fungerar väl såväl i ett team som under eget ansvar.
 
Ansökan och tillträde
 
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 
 
Har du några frågor om tjänsten kan du ringa vår Tekniska chef, Tomas Glaerum, på 010-2200210
 
Vid intresse skicka CV och personligt brev till tomas.glaerum [at] rethermkruge.se
 
Välkommen med din ansökan!