Om oss

ReTherm Kruge AB är ett kunskapsföretag som levererar klimatsmarta och hållbara rörsystem.
Ni, kunder ska uppleva oss snabba och enkla att handla med samt erbjudas bra logistik.

Vi grundades 1982, omsätter ca 100 msek, har 25 anställda och vi ingår i Ernströmgruppen AB.

 

Våra öppettider

LagerKontor/Order
Måndag7:00-16:008:00-17:00
Tisdag7:00-16:008:00-16:30
Onsdag7:00-16:008:00-16:30
Torsdag7:00-16:008:00-16:30
Fredag7:00-16:008:00-16:00
LördagStängtStängt
SöndagStängtStängt

Vår affärsidé

Med mycket hög servicenivå och tekniskt kunnande erbjuder vi kompletta rörsystem samt luft- och smutsavskiljare till tappvatten, kyla, värme och sprinkler.

Vår vision

ReTherm Kruge AB skall bli en pådrivande aktör för ökad användning av hållbara och kostnadseffektiva rörsystem på den svenska marknaden.

Om vårt sätt att arbeta

Vi strävar efter att uppfylla vår kunders krav och förväntningar genom att leverera produkter

  • med rätt kvalitet,
  • i rätt tid,
  • till rätt pris.

Det är också viktigt för oss att hålla högsta möjliga servicegrad för att överträffa förväntningar och bli en självklar samarbetspartner för våra kunder. Detta uppnår vi genom att fokusera på våra värdeord:

  • Tillsammans

  • Engagemang

  • Kunskap

  • Kvalitet – Bästa val

Vi ser värdeorden som ett slags avtal som ska skapa en kreativ och positiv arbetsplats för oss själva och de företag som väljer att bli affärspartner med oss. Orden ska genomsyra sättet vi bemöter varandra, men även sättet vi agerar ut mot våra kunder. När vi har ett smidigt och fungerande samarbete inom ReTherm Kruge leder det till ökad kundnöjdhet.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Klicka dig vidare till vår karriärsida och läs mer om oss och våra aktiva tjänster

Ständig förbättring

Vi eftersträvar att vårt sortiment skall bestå av produkter som har den kvalitet våra kunder efterfrågar och som gör deras vardag enklare. Vi skall leverera system och lösningar som leder till ett mer energieffektivt och hållbart byggande. Därför följer vi självklart de miljö- och byggnadskrav som finns i vår bransch, och vi följer utvecklingen för att alltid ligga i framkant.

Vi levererar produkter som leder till ett mer hållbart byggande och arbetar aktivt för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Det är också viktigt för oss att hela tiden bli bättre och höja våra ambitioner inom hållbarhet – och dit hör både kvalitets- som miljöaspekter.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?

Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy riktar sig till dig som besöker och kontaktar oss på vår webbplats, representerar en befintlig eller potentiell kund, får nyhetsbrev/ marknadsföringsutskick eller deltar på events. Syftet med den här policyn är hur du skall veta hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också vilka rättigheter du har och hur du kan använda dem.

Vår ägare Ernströmgruppen

Ernströmgruppen är ett familjeägt, industriellt konglomerat vars affärsidé är att driva, utveckla och förvärva välskötta företag inom ett antal utvalda framtidsnischer.

Sedan 2008 ingår även ReTherm Kruge i detta decentraliserade ekosystem, vars viktigaste förvärvskriterium är att köpa rejäla bolag från rejäla människor som delar vår passion att långsiktigt utveckla bolag till kommande generationer, utan någon exitagenda. Gruppens mission är att göra bra bolag bättre för en hållbar och digital framtid.