OM Bostadskoncept

Prefab - Bostadskoncept

Fördelarskåp och Upphängning

Prefab avdelning

ReTherm Kruge rörsystem har en väl utvecklad prefab avdelning med lång erfarenhet av bostadsprojekt. Tid är pengar och många gånger är tid en bristvara. Genom att välja en prefablösning från ReTherm Kruge sparar ni mycket värdefull tid. Låt oss konstruera, planera och montera så reduceras den effektiva installationstiden och ni kan tryggt arbeta vidare på projektet med övriga installationer. Vi kan även prefabricera grövre rördimensioner för både stammar och stråk vilket gör att ni med fördel kan välja oss som helhetsleverantör på hela projektet. Vi erbjuder också blyfria avstängningsventiler, montering av vattenmätare och värmemängdsmätare. Givetvis tar vi fullt garantiansvar för alla de färdigmonterade komponenter som vi levererar.

Monterade prefabskåp från ReTherm Kruge på bygge

Anpassade fördelarskåp

ReTherm Kruge rörsystem tillhandahåller ett antal olika standardskåp som passar för de allra flesta byggprojekt. Ibland ställs dock högre krav på tex. isolering av stamledningar vilket innebär att fördelarskåpen måste utföras djupare. Det kan också förekomma önskemål om att installera en större mängd radiatorer från samma skåp vilket kräver ett betydligt bredare skåp. Detta är absolut inget problem, vi anpassar våra fördelarskåp efter era krav och hittar lösningar för varje unikt bostadsprojekt. ReTherm Kruge rörsystem kan också leverera skåp i brandklassat utförande vilket är en stor fördel då höga krav ställs på brandsäkerhet.

Se alla ReTherm Kruges fördelarskåp här

 

Upphängningssystem

ReTherm Kruge rörsystem kan nu erbjuda kompletta lösningar som även omfattar upphängning vilket är en stor fördel vid montage av rörstråk och stammar. ReTherm Kruge upphängningssystem är ett av marknadens bästa med genomgående toppkvalitet. Sortimentet består av bla. rörklammer, takjärn, pendlar och givetvis också mängder av infästningsmaterial.

 

Leveranssäkerhet

Vår ambition är att alltid hålla en excellent servicegrad och fördelarskåp är inget undantag. Vi lagerhåller därför många skåpsmodeller vilket krymper leveranstiden och skapar ett effektivare flöde. Leveranstiden på fördelarskåp varierar men tillsammans med våra logistiska samarbetspartners och vår dedikerade prefabpersonal försöker vi alltid hålla nere tiden från orderdatum till leveransdag.

Allt för att skapa ett effektivare bostadsprojekt.