Om RK PREFAB

RK Prefab

Skräddarsydda lösningar till ditt projekt

På planerings- och konstruktionsstadiet

 

prefabricering och ritning

 

ReTherm Kruge erbjuder lång och gedigen erfarenhet vilket är en förutsättning för smarta konstruktionslösningar. Det räcker om du lämnar in en måttsatt skiss så offererar vi en färdigsvetsad och färdigmonterad produkt, anpassad till just ditt unika projekt. Vi har bred kompetens inom alla typer av rörsystem och vet hur viktigt det är att finna lösningar av högsta kvalitet som samtidigt är kostnadseffektiva. En optimal prefabricerad slutprodukt startar alltid med en öppen dialog där vi lyssnar till era önskemål och kommer med förslag som vi sedan diskuterar vidare.

Ditt projekt är i fokus och vår ambition är att du alltid ska känna dig nöjd och trygg.

 

Att välja prefab innebär att ni sparar tid

 

Kopplingar från ReTherm Kruge

 

Tid är pengar och många gånger är tid en bristvara.

Genom att välja en prefablösning från ReTherm Kruge sparar ni mycket värdefull tid och effektiviserar bygget. Låt oss konstruera, planera och montera så reduceras den effektiva installationstiden och ni kan tryggt arbeta vidare på projektet med övriga installationer. Vi kan även prefabricera grövre rördimensioner för både stammar och stråk vilket gör att ni med fördel kan välja oss som helhetsleverantör på hela projektet. Givetvis tar vi fullt garantiansvar för alla de färdigmonterade komponenter som vi levererar.

 

Alltid rätt verktyg av högsta kvalitet

 

Maskin från ReTherm Kruge som svetsar ihop PP rör

 

Vi vet hur viktigt det är med verktyg som håller högsta kvalitet oavsett om det gäller att kapa, svetsa eller montera.

Vi har en omfattande kvalitetskontroll som innebär regelbunden service, noggrann kalibrering och ständig rengöring. Vår kunniga och kompetenta monteringspersonal är experter på våra verktyg och arbetar alltid smart och effektivt genom varje prefabriceringsprojekt.