Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52

Sortiment

Alupex/Pex rör

 

Alpex & Turatec – Diffusionstäta flerskikts kompositrör

ReTherm Kruges Fränkische flerskikts kompositrör för tappvatten och värmesystem består av 3 lager: Insida och utsida är av plast (PEX/PE/PE-RT) och kärnan av en flexibel, stumsvetsad aluminium. Dessa 3 lager är förankrade i varandra med ett speciallim som gör att röret blir en homogen enhet och motsvarar de högsta krav beträffande funktion och livslängd.

Stumsvetsningsprocessen gör att aluminiumskiktet har en konstant tjocklek runt om, vilket medför att röret blir lika böjbart åt alla håll och svetsskarven håller även vid höga belastningar. Renlighet och bra planering av rörsystemet är viktigt för vattenkvalitén. Rören levereras därför med proppade rörändar för att skydda mot bakterier och smuts.

Alla flerskikts kompositrör från Fränkische är lämpliga för livsmedel och innehåller inga ämnen som är skadliga för människor. Dessutom är alla dessa kompositrör 100% diffusionstäta för syre, vilket är särskilt viktigt i värmesystem.

ReTherm Kruge Alupex

Turatec Multi röret har ett inner- och ytterlager av PE-RT. Röret finns i dim. 16 – 32 mm och säljs både i raka 3,2 m och 5 m längder eller på rullar om 50 – 200 m, beroende på dimension. I sortimentet ingår även RIR (Rör-i-Rör) och isolerade rör på rulle. De många varianterna gör röret mycket användbart till både stammar/stråk och kopplingsledningar.

Alupex/Pex rör

Alpex L

Ett alupex rör från ReTherm Kruge med ett innerlager av PEX och ett ytterlager av PE. Alpex L finns i dim. 40 – 75 mm och säljs i raka 5-meters längder. Detta rör används till stammar/stråk.

Kristofer Bergenwall

Kontakta produktchef

Kristofer Bergenwall

Produktchef Prefab

0102 200 217
E-mail