Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52
Dokumentation

Sortiment

Montagesystem Pressix 27 & Pressix 41

Från enkla rörmontage till komplexa rörsupportlösningar

Våra montagesystem Pressix 27 och Pressix 41 är lämpade för effektiva installationer av små till medelstora laster. Förmonterade delar gör installationen enklare och erbjuder betydande tids- och kostnadsbesparing jämfört med traditionellt montage.
Säkerheten; en viktig faktor. -Skenan, så väl som låsanordningen, tillåter högre laster och ingående montagedelar är utformade för hög säkerhet.

 

 

Montagesystem Pressix 27

Perfekt för lätta, enkla, och professionella montage i tak och vägg.

Det snabba och säkra systemet Pressix CC 27 är lämpad för effektiva installationer av små till medelstora laster. Förmonterade delar reducerar tiden jämfört med traditionellt montage med upp till 50 %. Säkerheten är en annan viktig faktor.  Skenan, så väl som låsanordningen, tillåter högre laster och ökad säkerhet. Från enkla rörmontage till komplexa rörsupportlösningar – Pressix CC 27! Snabbt, enkelt och säkert att installera.

Montagesystem Pressix 41

Det snabba och säkra montagesystemet

Ett system som är perfekt för något tyngre och professionella montage i tak och vägg.
Samtliga produkter i Pressix  41 har en sak gemensamt – de levereras förmonterade med sexkantsbult och specialfjäder. Den enkla och snabba montagemetoden -Sätt fjädermuttern mot skenan och tryck i, fjädermuttern snurrar och låser fast sig mot skenans insida automatiskt. Montagedetaljen faller inte ur, justeras i sidled till rätt position. Dra åt bulten – klart!

Pressix 27Pressix 41
2-meters skenor
6-meters skenor
Skenmuttrar M6-M10
Skenmuttar M12-M16
Färdiga blockset (inkl pendel)
Lämplig för rackbyggnation
Ytbehandlingar:Pressix 27Pressix 41
Blankförzinkat (FZB C1)
Varmgalvat (FZV C4)
Rostfritt (A2 C5)
För information om fler applikationsområden, kontakta oss!
Soren Boras

Kontakta produktchef

Sören Börås

Produktchef Upphängning & Infästning

0102 200 235
E-post

Senaste referensprojekten