Prefabricering

Schaktfördelare

Armaturjonsson Schaktfördelare

Armaturjonsson Schaktfördelare prefabriceras efter kundens önskemål och behov. Schaktfördelaren är konstruerad med pressix 27 skenor för montage på vägg eller i tak. Används för installationer av fördelare för tappvatten alternativt värmesystem.

För att bespara montering av ett skåp i varje lägenhet kan lösningen vara schaktfördelare. Installera en fördelare på varje våningsplan med anslutningar till samtliga lägenheter. Stor tillgänglighet vid tex avstängning av vatten då vattenmätaren sätts på schaktfördelaren i trapphuset.

Upptäck framtidens lösning för lägenheter – prefabricerade schaktfördelare!

Här är några fördelar du kan förvänta dig:

Miljövänligare: Genom att använda färre material eliminerar vi behovet av skåp, vilket inte bara minskar kostnaderna utan också skapar en mer visuellt tilltalande miljö.

Bekvämt & Diskret: Glöm besväret med att avläsa vattenmätare eller stänga av ventiler. Vårt system är diskret och påverkar inte det boende i huset.

Lättmonterat: Installationen är enkel och flexibel, vilket gör det möjligt att anpassa systemet efter dina specifika behov. Mindre arbete och snabbare implementering!

Fördelar

  • En snabb och kostnadseffektiv installation
  • Alla skarvar på ett ställe i trapphuset
  • Kompatibelt med Vatette V6
  • Hållbart sätt att bygga, lägre CO2
  • Lättillgängligt för avläsning av mätare och avstängning av ventiler
  • Färre material – inga skåp
Kristofer Bergenwall

Kontakta produktchef

Kristofer Bergenwall

Prefab- och offertansvarig

0102 200 217
E-mail