Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52
Dokumentation

Sortiment

Trådbunden rumsreglering

Armaturjonsson trådbunden reglering är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att styra temperaturen i olika zoner och enskilda rum. Fördelen med trådbunden reglering är att du slipper fundera på framtida batteribyten. Termostat med ratt, digital skärm eller en termostat avsedd för offentliga utrymmen (krävs att man öppnar luckan för att justtera temperaturen).  24V eller 230V, välj det som passar dig bäst!

 

Trådbunden rumsreglering WFHT BASIC 24V & WFHT PUBLIC 24V

WFHT BASIC 24V Är en rumstermostat som drivs med hjälp av spänning (24V) kommunicerar trådbundet med kopplingsboxen. Via rumstermostatens vred kan man ställa in önskat börvärde, Termostaten kommunicerar via tråd med kopplingsbox och vid värmebehov tänds dioden i kopplingsplinten som i sekvens skickat spänning för att öppna ställdonet/ställdonen för berörd zon.

Kopplingsbox 6 eller 10 zoner 24V

Kopplingsbox med 6 eller 10 zoner är en kopplingsbox för trådbunden anslutning av termostater . Denna låda kan anpassas antingen på en DIN-skena eller direkt på en vägg. Den ansluter rumstermostater till deras motsvarande ställdon. Tillstånden för zonerna indikeras av individuella LED-lampor.

Pontus Olofsson

Kontakta produktchef

Pontus Olofsson

Produktchef Golvvärme

0102 200 238
E-post