Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52
Dokumentation

SORTIMENT

Golvvärme Rörsystem

Ett komplett system för vattenburen golvvärme

 

Hur funkar systemet?

Vårt system går att lägga med Armaturjonsson EASY skivor, gjuta in, eller i träbjälklag. Med golvvärmeskivorna bygger rörinstallationen 17 mm och har en snabb reaktionstid på ca 45 minuter. En lösning med ingjutning är den mest prisvärda vi har, men som också har längre reaktionstid.

Våra golvvärmerör är antingen PE-RT eller Alu-Pex och lämpar sig båda utmärkt för golvvärme. PE-RT rören är prisvärda, flexibla och passar till alla former av vattenburen golvvärme. Alu-Pex rören leder värmen ca 20% mer effektivt och är optimala då man inte önskar oönskade rörelser och missljud.

Smart Styrning

Smart styrning av ditt inneklimat med ett uppkopplat golvvärme-system och radiatorsystem. Styr båda från din smartphone med ett knapptryck. Komplettera med tillbehör, såsom sensorer för fönster och dörrar och smarta eluttag. Systemet kopplas enkelt upp med en gateway, som sköter kopplingen mellan användaren och systemet. Systemet styrs sedan enkelt hemifrån eller på distans med en app.

Elkniv  – För utskärning av spår för rör i EPS och XPS

El-kniven H9 är ett effektivt luftkylt elektriskt handverktyg, som främst används för att göra spår i EPS- och XPS-skivor. På bara 10 sekunder kan den värmas upp till arbetstemperaturen för bearbetning. Vid användning inomhus, säkerställ god ventilation i rummet där arbetet utförs. Mycket rök kan utvecklas om en hög temperatur används på verktyget eller om man spårar/kapar EPS / XPS-skivor långsamt. Du kan justera temperaturvredet för att uppnå bästa effekt.

Väskan levereras med den utrustning du behöver för att göra spår i EPS/XPS-skivor innan du lägger ner rören.

Väskan innehåller:

  • El-kniv 200 W med 3 m kabel
  • 1 x insexnyckel för åtdragning av skruvar på infästning av kniv / skärplatta
  • 1 x fästplatta för användning med böjbara knivar
  • 1 x fästplatta för användning av raka knivar för kapning av EPS / XPS-skivor
  • 1 x stålborste för rengöring av verktyg
  • 1 x knivblad 150 mm
  • 1 x knivblad 200 mm
  • 2 st böjbara knivblad 300 mm
Pontus Olofsson

Kontakta produktchef

Pontus Olofsson

Produktchef Golvvärme

0102 200 238
E-post