Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52
Dokumentation

SORTIMENT

Upphängning & Infästning

Rörupphängning & Ventilationsupphängning

 

Känner du till vårt siFramo-system?

Det är ett mångsidigt och användarvänligt monteringssystem för industri och tyngre VVS-installationer som erbjuder maximal flexibilitet med ett kompakt urval av standardkomponenter. Detta system erbjuder en modulär stålramslösning som gör att stödkonstruktioner kan tillverkas på plats på sajt utan krav på Heta arbeten-tillstånd .

Montagesystem Pressix 27 & Pressix 41

Våra montagesystem Pressix 27 och Pressix 41 är lämpade för effektiva installationer av små till medelstora laster. Förmonterade delar gör installationen enklare och erbjuder betydande tids- och kostnadsbesparing jämfört med traditionellt montage. Säkerheten; en viktig faktor. -Skenan, så väl som låsanordningen, tillåter högre laster och ingående montagedelar är utformade för hög säkerhet.

Mjukvaruverktyg

Traditionella rör-upphängningar med takjärn och pendelkonsoler eller modulära skensystem, vad ni än väljer så är ReTherm Kruge en perfekt partner när det gäller produkter till alla typer av rörinstallationer. Vi har även system för tyngre installationer inom både VVS och industri. Tillsammans med våra partners utför vi belastningsberäkningar och vi erbjuder förslag på rörstöd. Vi är med er genom hela projektet och svarar gärna på era frågor. Detta gör oss till en trygg samarbetspartner och leverantör. Det är därför så många installationsföretag väljer ReTherm Kruge till att vara deras leverantör av montageprodukter.

Soren Boras

Kontakta produktchef

Sören Börås

Produktchef Upphängning & Infästning

0102 200 235
E-post