Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52
Dokumentation

SORTIMENT

Alupex/Pex Rörsystem

Ett stort sortiment med hög kvalitet

Alupex rörsystemet från ReTherm Kruge står för hög kvalitet, lång livslängd och stor flexibilitet. Anpassat för både tappvatten och värmesystem och finns tillgängligt i dim. 16–75 mm vilket ger möjligheter även på större projekt. Sortimentet är heltäckande med rördelar av främst PPSU med gängor i avzinkningsbeständig mässing som garanterar snabba och pålitliga installationer.

Alpex & Turatec – Diffusionstäta flerskikts kompositrör

ReTherm Kruges Fränkische flerskikts kompositrör för tappvatten och värmesystem består av 3 lager: Insida och utsida är av plast (PEX/PE/PE-RT) och kärnan av en flexibel, stumsvetsad aluminium. Dessa 3 lager är förankrade i varandra med ett speciallim som gör att röret blir en homogen enhet och motsvarar de högsta krav beträffande funktion och livslängd.

Stumsvetsningsprocessen gör att aluminiumskiktet har en konstant tjocklek runt om, vilket medför att röret blir lika böjbart åt alla håll och svetsskarven håller även vid höga belastningar. Renlighet och bra planering av rörsystemet är viktigt för vattenkvalitén. Rören levereras därför med proppade rörändar för att skydda mot bakterier och smuts.

Alla flerskikts kompositrör från Fränkische är lämpliga för livsmedel och innehåller inga ämnen som är skadliga för människor. Dessutom är alla dessa kompositrör 100% diffusionstäta för syre, vilket är särskilt viktigt i värmesystem.

Alupex/Pex rör

Pex Rörsystem

Pex rören från ReTherm Kruge gör hela systemet komplett och erbjudandet mycket konkurrenskraftigt. Samtliga Pex rör med 5 lager efter den allra senaste produktionsteknologin. Dessa Kombirör är lämpade för både tappvatten och värmesystem och finns tillgängliga i dim. 16 – 20 mm. Pex rören levereras på rulle med eller utan skyddsrör och kan även beställas i isolerat utförande.

Kristofer Bergenwall

Kontakta produktchef

Kristofer Bergenwall

Produktchef Prefab

0102 200 217
E-mail