Warning: Undefined variable $headvid in /home/rethermk/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 52
Dokumentation

SORTIMENT

PP rörsystem

Aquatherm är världens största tillverkare och leder utvecklingen av PP-rör, alltså rörsystem i polypropylen. Det finns anpassade system för alla möjliga olika ändamål och hos oss hittar du deras PP-serier green pipe, blue pipe och red pipe.

 

Via knappen ”PP-sortimentet” hittar du vårt PP-system, och har också möjlighet att hyra verktyg.

Vi erbjuder utbildning i PP-svetsning

Vi på ReTherm Kruge är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ utbildning inom PP-svetsning. Vi har utvecklat ett omfattande utbildningsprogram som är anpassat för att möta våra kunders behov och för att säkerställa att de får den kunskap och erfarenhet som krävs för att bli så effektiva och kunniga som möjligt inom PP-svetsning.

Green pipe  är Aquatherms mest miljövänliga PP-rörsystem. Green pipe är korrosionsbeständigt och tillverkat av kemisk inert polypropylen. Eftersom systemet är helt fritt från tungmetaller och giftiga kemikalier är det idealiskt för tappvatten, men du kan också använda det i till exempel bryggeriinstallationer, renvattensystem, på fartyg, eller för transport av kemikalier.

Blue pipe  är ett PP-rörsystem för specialapplikationer som värme, kyla, luft och industriapplikationer. Systemet är tillverkat av korrosionsbeständig polypropen och är perfekt för transport av kylnings- och värmemedier i slutna system, särskilt väl lämpat för en mängd olika industriella sammanhang. Rörens egenskaper gör det lämpligt för installationer i miljöer som är tuffa för metallrör, t.ex. i simhallar.

Red pipe rörsystem för sprinkleranläggningar är tillverkat av Polypropen (PPR-80) med inbyggd brandhämmare och fiberförstärkt kärna, som ger rören unika egenskaper. Red pipe sprinklersystem är helt korrosionsfritt och säkerställer därför att hela anläggningen fungerar just när du behöver den som mest. Ett nästan helt underhållsfritt sprinklersystem som man kan gjuta in. Det är vad vi kallar innovativ brandsäkerhet.

AnvändningsområdeGreen pipeBlue pipeRed pipe
Tappvatten
Värmesystem (OT)
Tryckluft
Kylanläggningar
Simbassäng
Kemikalietransport
Sprinkler
Bevattning
Renvatten system
Golv- och väggvärme
Applikationer inom fartygskonstruktion
Fjärrvärmesystem (ti)
Bergvärmeapplikationer
Jordbruk
För information om fler applikationsområden, kontakta oss!
Tomas Glaerum

Kontakta produktchef

Tomas Glaerum

Teknisk Chef & Produktchef PP

0102 200 210
E-post