Videobibliotek

Videos

ReTherm Kruge Tube

Videobibliotek

Här kan du se videos från ReTherm Kruges produktgrupper. Vi försöker ständigt uppdatera med nytt material, som visar våra produkters funktion, eller hur man installerar dem. 

 

Videos - Luft och smutsavskiljning

Varumärke: Spirotech

 

Se alla videos från ReTherm Kruges sortiment inom luft och smutsavskiljning 

Vi på ReTherm Kruge har sedan många år haft ett samarbete med det Holländska bolaget Spirotech och deras produkter inom avgasning, avluftning och smutsavskiljning. Produkterna är kända världen över för att vara högkvalitativa och effektiva inom sitt område.

Luft och smuts är vanligt förekommande i vattensystem. Smuts finns ofta i ett vattensystem i form av magnetit, som kan minska effektiviteten i t.ex. uppvärming, eller skada viktiga komponenter i pumpar. Luft och mikrobubblor återfinns väldigt ofta och är både lös och bunden i systemvätskan.

För att exempelvis ett värmesystem ska fungera så bra som möjligt, bör man avlägsna så mycket luft som möjligt med avgasning och avluftning. De flesta känner alltför väl till problem med luft i radiatorer och mödan med att avlufta alla med en nyckel.

ReTherm Kruges produkter inom systemrening ser till att ditt system är luftfritt, smutsfritt, driftsäkert och ekonomiskt med hög verkningsgrad. Våra produkter är anpassade för processer och anläggningar som sträcker sig ända från små enfamiljshus till sjukhus och kommunala system. 

 

Nedan är en animation som visar funktionen hos den nya generationen avgasare Spirovent Superior. Klicka här för att läsa mer om Spirovent Superior S600.

 

Se alla videos från ReTherm Kruges sortiment inom luft och smutsavskiljning 

 

Videos - PP Rörsystem för värme, kyla, tappvatten och sprinkler

Varumärke: Aquatherm

 

ReTherm Kruge erbjuder rörsystem från Aquatherm med unika egenskaper. Moderna kompositrör av högsta kvalitet som lyfter ett projekt till en ny nivå, både installationsmässigt genom teknisk prestanda och genom att vara ett bra miljöval. Våra rörsystem är genomlysta av LEED och bidrar med poäng i ett LEED certifierat projekt. Ett komplett rörsystem utvecklat för framtiden.
 
 
Se alla videos från ReTherm Kruges sortiment inom värme, kyla, tappvatten och sprinkler
 
Nedan är en video som visar hur enkelt två rördelar kan sammanfogas med fusionssvetsning. Videon är inspelad på ReTherm Kruges lager i Göteborg.
 
 
 
Se alla videos från ReTherm Kruges sortiment inom värme, kyla, tappvatten och sprinkler
 
 

Videos -Upphängning och infästning

Varumärke: Kruge och Sikla

 

ReTherm Kruge har upphängningslösningar för både lättare rörsystem och tyngre industrisystem. Majoriteten av våra produkter är helt modulära och kräver inga heta arbeten för att installeras.

I vårt sortiment hittar du skensystem, klammor, glidelement, montagetillbehör och verktyg.

Nedan video visar vårt helt modulära system siFramo 80. siFramo 80 är ett skensystem som är framtaget för tyngre montage och lämpar sig till allt från rörstråk till entresoler. Läs mer om och se alla produkter inom skensystemet siFramo 80 här.